Zenuwpijn been bij Ischias! Omschrijving, Oorzaak en Symptomen (VIDEO)
24 januari 2015 
in Ischias
0 min. leestijd

Zenuwpijn been bij Ischias! Omschrijving, Oorzaak en Symptomen (VIDEO)

Zenuwpijn been bij Ischias is één van de kenmerkende symptomen. Weet jij wat Ischias is, wat de oorzaak ervan kan zijn en hoe je de symptomen kan herkennen? In deze korte video legt ik je dat uit.

Zenuwpijn been bij Ischias

Wil je meer weten over ischias klachten, of ben je bang dat je zenuwpijn in je been komt door een hernia.  Heb je een vraag naar aanleiding van de video. Stel hem gerust door een reactie te sturen onderaan deze pagina.

Over de schrijver
Bastin Hofman is de oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio.nl. Sinds 2006 begeleid hij dagelijks als, Fysio-Manueeltherapeut, mensen naar een pijnvrije rug. Zijn specialisme van rugpijn wordt onderbouwd vanuit zijn wetenschappelijke opleiding als Master Manueeltherapeut (Msc) en Psychomische Fysiotherapeut (i.o). Inmiddels doorliepen al meer dan 2500+ mensen zijn "Online Screening" en hij heeft meer dan 250+ rugpijn gerelateerde video's en artikelen beschikbaar.
Reactie plaatsen

Gratis Rug "Screening"

Binnen 10 minuten ontdek je GRATIS wat de oorsprong van jouw lage rugpijn is. Bang voor een hernia? De Screening ontleedt jouw rugpijn op basis van wetenschappelijke feiten en praktische vragen met een duidelijke conclusie.
50%
Download Gratis