Lage Rugpijn Herstel Programma

Jouw route naar een soepele en pijnvrije rug!

Lage Rugpijn Herstel Programma

Binnen 7 minuten per dag jouw rug soepel, sterk en pijnvrij. Met de 7 meest effectieve oefeningen voor je rug.

Review Lage Rugpijn Herstel Programma

Robbin Noordam

Testimonial

"De rustige opbouw van het programma en duidelijke uitleg met video's was net de aanpak die ik nodig had"
15+

Lage Rugpijn Expert

7+

Jaar intensieve studie

150+

Geschreven blogs

2500+

Volgers

Lage Rugpijn Herstel Programma

Over het Lage Rugpijn Herstel Programma

Binnen 6 weken een soepele, sterke en pijnvrije rug? Je krijgt elke dag voor de komende 6 weken de meest effectieve rug oefeningen. Een makkelijk te volgen opbouw, gerichte aanwijzingen en controle op het resultaat. Pijnvermindering en soepeler worden!


Het programma kan je op jouw eigen tempo doorlopen. Er zijn vaste criteria om de 4 opbouwende fasen te doorlopen. Om te zorgen voor een gedoseerde opbouw. Allemaal binnen 7 minuten per dag met makkelijk uitvoerbare oefeningen.

  • Makkelijk uitvoerbaar met duidelijke aanwijzingen
  • Binnen slechts 7 minuten per dag
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Rugpijn vriendelijke oefeningen
  • Gedoseerde opbouw
  • Dagelijkse reminders
  • 6 weken durend programma
  • 4 opbouwende fasen van progressie
  • Eigen tempo en vanuit huis uitvoerbaar
  • Continue toetsing op effectiviteit
Lage Rugpijn Fysio.nl - Bastin Hofman

Over de Lage Rugpijn Fysio

Bastin Hofman is de ontwikkelaar van het Lage Rugpijn Herstel Programma. Hij is meer dan 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut, manueel therapeut en psychosomatisch therapeut. Hij behandeld dagelijks mensen met langdurige rugpijn in zijn eigen praktijk. 


In het programma heeft hij zijn jarenlange praktijk ervaring, universitaire scholing en de laatste wetenschappelijke inzichten gebundeld tot het vormen van dit effectieve online programma. Met als doel om ook jou rug weer pijnvrij te laten bewegen.

Wat anderen zeggen over het programma...

"Duidelijke uitleg en instructies van bij de oefeningen. Het programma heeft ervoor gezorgd dat mijn rug weer soepel aanvoelt. Ik heb weer vertrouwen om in beweging te komen"

Review Lage Rugpijn Herstel Programma

Jan van Leeuwen

"De rustige opbouw van het programma en duidelijke uitleg met video's was net de aanpak die ik nodig had. Mijn mobiliteit is zeer sterk toegenomen. Mijn rug blijft een gevoelige plek, maar ik kan bijna alles weer op een acceptabel niveau"

Review Lage Rugpijn Herstel Programma

Robbin Noordam

"Het programma is makkelijk te volgen en goed uit te voeren op je eigen niveau. Met de tips en oefeningen ben ik rustig begonnen. In de tijd ging het me steeds beter af en mijn rugpijn is sterk verminderd. " 

Review Lage Rugpijn Herstel Programma

Inge Roeterd

Lage Rugpijn Herstel Programma
€ 97,-
€ 47,-

Lage Rugpijn Herstel Programma

Het meest complete online rug programma. Vanuit huis, makkelijk uitvoerbare oefeningen en te volgen op je eigen tempo en niveau. Het wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk getoetste programma geeft je alle handvaten om jouw rug soepeler, sterker en pijnvrij te krijgen.

Niet GOED? Geld terug!

Omdat ik er zeker van bent dat het “Lage Rugpijn Herstel Programma” je gaat helpen in je herstel. Krijg je bij aankoop een “30 Dagen Niet Goed Geld Terug” garantie. Dat houd in dat je bij ontevredenheid over het product zonder reden van opgave je geld voor 100% terug krijgt. Je loopt dus geen enkel risico in de route naar een pijnvrije rug.

Review Lage Rugpijn Herstel Programma

In het begin was ik vrij sceptisch over het programma en trainen an sich. Alles was snel te veel. Ik had al lang rugpijn, bijna 7 jaar. Met alle dagelijkse activiteiten had ik last. Met name met lang staan of zitten en zwaar tillen.


De rustige opbouw van het programma en duidelijke uitleg met video's was net de aanpak die ik nodig had. Mijn mobiliteit is zeer sterk toegenomen. Mijn rug blijft een gevoelige plek, maar ik kan bijna alles weer op een acceptabel niveau. Van nauwelijks nog kunnen sporten naar 4x per week!

Robbin Noordam

Waarderingen via Zorgkaart Nederland.nl

Zeer tevreden, de behandeling zelf is zeer professioneel en door goede uitleg begreep ik zelf ook hoe ik er mee om moest gaan.
Zorgkaart Nederland - Lage Rugpijn Fysio
Zorgkaart Nederland.nl
Zeer deskundig en betrokken bij het herstellen van je blessure!
Zorgkaart Nederland - Lage Rugpijn Fysio
Zorgkaart Nederland.nl
Bastin is iemand die je zelf aan het werk zet om resultaat te behalen. In drie woorden; deskundig, doorzetter, informatief.
Zorgkaart Nederland - Lage Rugpijn Fysio
Zorgkaart Nederland

Lage Rugpijn 

Herstel Programma

Lage Rugpijn Herstel Programma