Lage Rugpijn Fysio.nl

Alles over jouw lage rugpijn!

Missie

De Lage Rugpijn Fysio.nl is de plek online die je helpt om van jouw lage rugpijn af te komen. Wetenschappelijk onderbouwde blogs, video's en programma's met maar één doel; Jouw voor altijd rugpijn vrij te krijgen. Heb jij last van lage rugpijn? Heb je al meerdere dingen geprobeerd of wil je er gewoon snel van af. Dan help ik jouw, zoals honderden andere mensen voor je, graag van je lage rugpijn af.

Lage Rugpijn Fysio.nl - Bastin Hofman

Even voorstellen...

Als oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio.nl zal ik me even voorstellen. Ik ben Bastin Hofman en sinds 2006 werkzaam als afgestudeerd fysiotherapeut in de particuliere praktijk. Sinds 2011 ben ik tevens werkzaam als Manueel Therapeut na het afronden van de Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort.


Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) als Fysiotherapeut, Manueel Therapeut en ik ben opgenomen in het BIG Register wat is opgesteld door de Ministerie van Gezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast ben ik lid van de beroepsbond fysiotherapie (KNGF) en voldoe ik aan de door hun gestelde kwaliteitseisen.

Achtergrond van de Informatie

De informatie en producten op Lage Rugpijn Fysio.nl berusten niet alleen op mijn jarenlange praktische ervaring en mening. Het fundament ligt in het best beschikbare wetenschappelijke bewijs wat komt uit nationaal en internationale richtlijnen plus de meest up to date wetenschappelijke artikelen.


Samen met de behoefte van u als patiënt en mijn professionele expertise geeft de Lage Rugpijn Fysio u advies op maat voor uw eigen situatie. In de Fysiotherapie en Manuele therapie staan dit principe ook wel bekend als het “Evidence Based Practice” (EBP) model.

Pijnklachten van de onderrug

Iedereen Rugpijn VRIJ!

In mijn dagelijks werk in de praktijk heb ik meer dan honderden patiënten behandeld waarvan mensen met lage rugpijn het meest frequent. Er was en is nog steeds altijd één vraag die mij bezig houdt; “Hoe kan ik structureel bij iedere toch weer verschillende patiënt het best mogelijke resultaat halen op korte als lange termijn!


Als Fysiotherapeut, Manueel therapeut en Praktijkeigenaar van Fit4all Fysiotherapie & Sport vind ik mijn bereik in het aantal mensen dat ik kan helpen beperkt. En dat is een van de redenen dat ik via de Lage Rugpijn Fysio.nl meerdere mensen wil bereiken. Zodat ook u het beste resultaat kan halen uit uw behandeling.

Testimonials (over de Lage Rugpijn Fysio.nl)

In drie woorden; deskundig, doorzetter, informatief

Bastin is iemand die je zelf aan het werk zet om resultaat te behalen

Heel prettig en correct in de omgang. Maakt een zeer bekwame indruk.

Lage Rugpijn Fysio.nl

Lage Rugpijn Herstel Methode

Voor altijd lage rugpijn vrij! In 5 simpele stappen van je rugpijn af en voorkom dat het weer terug komt.

Lage Rugpijn Herstel Programma

Voor altijd lage rugpijn vrij! Met behulp van het 6 wekelijkse trainings programma. De effectiefste oefeningen, makkelijke en snel naar een volledig herstel.

Lage Rugpijn Masterclass (voor Professionals)

Bijscholing voor de Professional. Wordt een Lage Rugpijn Expert! Voor de Fysiotherapeut, Manueeltherapeut en Oefentherapeut Cesar.