Lage Rugpijn Masterclass

De mogelijkheden in de behandeling van Lage Rugpijn!

Lage Rugpijn Masterclass - Online Cursus (e-learning)

Laatste Wetenschap en Praktische Inzichten

Ontdek de meeste recente wetenschappelijke inzichten ten aanzien van lage rugpijn. In combinatie met de meeste praktische en effectieve behandelmogelijkheden die je jouw lage rugpijn patient kan aanbieden. Ken jij de mogelijkheden bij lage rugpijn? Na deze cursus kan je kiezen welke strategie je inzet. 


Ik neem je stap voor stap mee in het klinisch redeneerproces bij lage rugpijn om te komen tot een effectieve besluitvorming van je therapie. Je doet onder andere kennis op over een nieuw wetenschappelijk behandelmodel, risicostratificatie methoden, neurofysiologie, verschillende behandelinterventies en nog veel meer...

Wat ga je leren tijdens deze Lage Rugpijn Masterclass?

Risico Stratificatie

Verklein de kans op aanhoudende rugpijn bij je client door stratificatie. Maak kennis met de verschillende modellen.

Pijn neurofysiologie

Bepaald de oorsprong van de pijn! Je leert diagnostische wijze onderscheid te maken tussen de verschillende pijnmechanismen.
Prognose Therapie Lage Rugpijn

Prognose Therapie

Ontdek hoe je uitkomst van verschillende interventies kan voorspellen. Met onderbouwing, toepasbaarheid en hoe uit te voeren.
Behandel Mogelijkheden Lage Rugpijn

Behandel mogelijkheden

Leer de verschillende behandelinterventies kennen en toepassen vanuit verschillende classificatie systemen.

Psychosociale Factoren Lage Rugpijn

Psychosociale Factoren

Onmisbaar bij de inventarisatie van lage rugpijn. Je leert de meeste gangbare manier om jouw behandeling biopsychosociaal te maken!
Implementatie Wetenschappelijke Literatuur

Implementie

Haal meer uit de cursus door de geleerde stof in praktijk te brengen. Je krijgt handvaten om jouw casussen te reflecteren. 

...

Lage Rugpijn Fysio.nl - Bastin Hofman

Over de Docent

Bastin Hofman heeft meer dan 15 jaar werkervaring in de particuliere praktijk. Hij heeft zijn Master Manuele Therapie behaald aan de SOMT in 2011 en is momenteel bezig aan zijn Master Psychosomatische Fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Hij is oprichter van de Lage Rugpijn Fysio.nl en eigenaar van Fit4all Fysiotherapie & Sport met vestigingen in Wijk bij Duurstede en Langbroek. 

Online Fysio Cursus Lage Rugpijn

E-Learning

Leer in je eigen tempo. Versterk je kennis en handelen. 

Lage Rugpijn Masterclass door de Lage Rugpijn Fysio

Video

7 uur aan video materiaal, Inclusief zelf assessments. 
Accreditatie Fysiotherapie Cursus KNGF Keurmerk

Accreditatie

Accreditatie is goed gekeurd door het KNGF voor 4 punten.

Na afloop van deze Masterclass heb je;

Nascholing Fysiotherapie Lage Rugpijn

Laatste inzichten en Zelfvertrouwen...

Om jouw client met lage rugpijn de beste behandeling aan te bieden. Je kent de mogelijkheden voor inventarisatie en behandeling van lage rugpijn. Met handige tools die je morgen kan gebruiken in je dagelijkse praktijk. 
Online Fysiotherapie Cursus

Accurate Risico Inschatting

Je bent in staat een wetenschappelijk onderbouwde risico inschatting te maken van een client met acute en chronische lage rugpijn. Je bent in staat overwegingen te maken tussen verschillende vormen van risico inventarisatie bij mensen met lage rugpijn.
Lage Rugpijn Cursus

Kennis van de Pijn Pathofysiologie

Je bent in staat de verschillende vormen van pijn mechanismen te onderscheiden bij een client met lage rugpijn. Je hebt kennis van de pijn pathofysiologie bij lage rugpijn en kan daarbij een link leggen in je behandelplan.
Lage Rugpijn Masterclass door de Lage Rugpijn Fysio

Inschatting van de Prognose

Je bent in staat een onderbouwde prognose te maken voor jouw client en daarbij een passend behandelplan op te stellen. Je hebt kennis van een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan vanuit een biopsychosociale benadering.
Lage Rugpijn Cursus Online

Kennis van de Behandelinterventies

Je bent in staat overwegingen te maken tussen verschillende behandelmogelijkheden bij je client met lage rugpijn. Je hebt kennis van verschillende classificatie systemen, clinical prediction rules en behandel interventies. 
E-Learning Fysiotherapie Cursus

Psychosociale Factoren

Je hebt kennis hoe je een gerichte biopsychosociale inventarisatie uit kan voeren bij een client met lage rugpijn. Daarbij doe je specifieke kennis op over hoe je de gedachten, emoties, gedrag en de context van de client eenvoudig in kaart brengt.
Lage Rugpijn Masterclass - Online Cursus (e-learning)
€ 97,-

Lage Rugpijn Masterclass

E-Learning met de laatste wetenschappelijk en praktisch toepasbare kennis bij clienten met lage rugpijn. Je leert op eigen tempo de mogelijkheden bij de inventarisatie en behandeling van lage rugpijn. Binnen 7 uur, met makkelijk te volgen modules, ben je volledig op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van lage rugpijn. 

Meld je aan en word een Lage Rugpijn Expert!