Wat te Doen Bij Ischias?
27 januari 2015 
0 min. leestijd

Wat te Doen Bij Ischias?

Wat te doen bij Ischias klachten op basis van het Piriformis syndroom. Weet jij wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn voor het ontstaan van het Piriformis syndroom en de daarbij horende ischias klachten?! Ik deze video leg ik je niet alleen de mogelijk oorzaken uit, maar ook wat je kan doen bij ischias in je behandeling en met welke oefeningen!

Wat te doen bij Ischias

Voordat je de video gaat bekijken is het handig als je al weet wat ischias en het Piriformis syndroom is. Hiervoor kan je een deze link volgen voor een korte video uitleg of voor tekst en uitleg ga je naar mijn pagina over ischias. Op het moment dat je al een beetje weet wat ischias is kan je onderstaande video wat makkelijker volgen.

Wat je kan doen bij Ischias

Heb je vragen naar aanleiding van de video? Of is het je nog niet helemaal duidelijk? Stel dan je vraag in onderstaand formulier 😉 Wil je meer tekst en uitleg over de behandeling van ischias volg dan deze link en wil je gelijk gaan oefenen ga dan naar de ischias oefeningen.

Wat te doen bij Ischias

Over de schrijver
Bastin Hofman is de oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio.nl. Sinds 2006 begeleid hij dagelijks als, Fysio-Manueeltherapeut, mensen naar een pijnvrije rug. Zijn specialisme van rugpijn wordt onderbouwd vanuit zijn wetenschappelijke opleiding als Master Manueeltherapeut (Msc) en Psychomische Fysiotherapeut (i.o). Inmiddels doorliepen al meer dan 2500+ mensen zijn "Online Screening" en hij heeft meer dan 250+ rugpijn gerelateerde video's en artikelen beschikbaar.
Reactie plaatsen

Gratis Rug "Screening"

Binnen 10 minuten ontdek je GRATIS wat de oorsprong van jouw lage rugpijn is. Bang voor een hernia? De Screening ontleedt jouw rugpijn op basis van wetenschappelijke feiten en praktische vragen met een duidelijke conclusie.
50%
Download Gratis