Spit

Spit in de je rug?! Spit wordt vaak geassocieerd met acute pijn in de rug die tijdens het bukken, draaien of een andere beweging erin is geschoten. De betekenis of wel ook wel andere omschrijving van spit is lage rugpijn. De oorsprong van de term spit is eigenlijk nergens in terug te vinden. Maar de naam doet vermoeden dat het oude woord spit is afgeleid van de activiteit "spitten in de tuin". 

Het is namelijk geen onbekende omschrijving dat bij iemand tijdens het spitten in de tuin het hem of haar in zijn is geschiet. Wil je meer weten dan alleen de herkomst van de term spit?! Volg dan een van de onderstaande links om meer over Spit in de rug te weten te komen.

Spit Rug - Informatie

De onderstaande artikelen geven een omschrijving om erachter te komen wat spit is, waar de oorzaak kan zijn van spit en welke oefeningen en behandeling je het beste kan volgen bij Spit klachten.


Gratis Rug "Screening"


Binnen 10 minuten ontdek je GRATIS wat de oorsprong van jouw lage rugpijn is. Bang voor een hernia? De Screening ontleedt jouw rugpijn op basis van wetenschappelijke feiten en praktische vragen met een duidelijke conclusie.

50%
Download Gratis
Lage Rugpijn Herstel Methode (Gratis Screening)