Het Begrijpen Van Chronische Lage Rugpijn. Een Simpele Uitleg In 5 Min!
27 februari 2014 
1 min. leestijd

Het Begrijpen Van Chronische Lage Rugpijn. Een Simpele Uitleg In 5 Min!

Chronische lage rugpijn is een groot probleem wereldwijd. Het kan de mensen met chronische pijn in de rug veel beperkingen en zorgen geven. Maar waardoor ontstaat deze aanhoudende  pijn en wat kan er aan gedaan worden? 

Wanneer pijn in de rug langer dan 12 weken aanwezig is spreken we van chronische lage rugpijn.  Het blijkt dat bij mensen met rugpijn 35% na 12 weken nog klachten heeft. Waarbij een groot deel daarvan na één jaar tot langer daarna pijn en beperkingen houd door de lage rugpijn.

Omdat de oorzaak van chronische pijn complex kan zijn. Doordat er meerdere factoren samen kunnen zorgen voor de oorzaak en het beperkte herstel van de aanhoudende pijn. Is het begrijpen van hoe chronische pijn werkt in de behandeling van belang.

In onderstaande video wordt een simpele uitleg (in het Engels) geven over chronische pijn. Wat ook betrekking heeft op chronische lage rugpijn.

 

 

Heeft u chronische rugpijn en wilt u hier van af? Maak een plan voor het starten van uw eigen behandeling, zet doelen en begin! Het filmpje van hierboven geeft al een simpele en duidelijke basis voor de oorzaak van uw pijn.

Wilt u hulp herstel en bent u op zoek naar een persoonlijk plan om van uw rugpijn af te komen. Dan kan de “Lage Rugpijn Herstel Methode” u wellicht bij helpen. Op basis van het best beschikbare bewijs, praktische ervaring en uw behoeften kan de lage rugpijn herstel methode u een basis geven voor herstel.

Lees meer over de “Lage Rugpijn Herstel Methode”

Over de schrijver
Bastin Hofman is de oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio.nl. Sinds 2006 begeleid hij dagelijks als, Fysio-Manueeltherapeut, mensen naar een pijnvrije rug. Zijn specialisme van rugpijn wordt onderbouwd vanuit zijn wetenschappelijke opleiding als Master Manueeltherapeut (Msc) en Psychomische Fysiotherapeut (i.o). Inmiddels doorliepen al meer dan 2500+ mensen zijn "Online Screening" en hij heeft meer dan 250+ rugpijn gerelateerde video's en artikelen beschikbaar.
Reactie plaatsen

Gratis Rug "Screening"

Binnen 10 minuten ontdek je GRATIS wat de oorsprong van jouw lage rugpijn is. Bang voor een hernia? De Screening ontleedt jouw rugpijn op basis van wetenschappelijke feiten en praktische vragen met een duidelijke conclusie.
50%
Download Gratis