Complete Oefeningen Voor Lage Rugpijn, Total Core Workout!
07 februari 2015 
1 min. leestijd

Complete Oefeningen Voor Lage Rugpijn, Total Core Workout!

Oefeningen voor lage rugpijn zijn er in allerlei verschillende vormen maar welke kan je het beste doen. In deze Total Core Workout van oefeningen voor lage rugpijn train je in korte tijd effectief je buikspieren, rugspieren en de spieren in je bil en flank.

Vaak wordt er bij oefeningen voor lage rugpijn vooral gefocust op de buikspieren. Maar het is belangrijk dat de gehele Core wordt getraind! Dat houdt in dat alle spieren van de lage rug, buik en bekken aangesproken worden.

Oefeningen voor lage rugpijn: “Total Core Workout”

Veel mensen willen aan hun Core spieren maar weten niet hoe of het neemt te veel tijd in beslag. Ook voor die twee bezwaren om te beginnen met gerichte oefeningen voor lage rugpijn of om je Core sterk te houden heb ik een oplossing.

In de Total Core Workout laat ik je in circuitvorm achtereenvolgens buikspieroefeningen, rugoefeningen en bilspier oefeningen zien. Het enige wat je hoeft te doen is een matje neerleggen en de video te volgen. Ik geef je de instructies en gerichte aandachtspunten voor een goede effectieve uitvoering.

Terugkerende oefeningen voor lage rugpijn

Afwisseling en herhaling zijn de sleutels tot succes bij het verbeteren van je Core spieren. Dat is precies waar de Total Core Workout voor zorgt, het geeft je elke week nieuwe, verschillende oefeningen niet alleen voor je lage rugpijn maar ook voor een ieder die een sterkere core wilt krijgen.

Wil je elke week verschillende oefeningen ontvangen dan raad ik je aan je in te abonneren op mijn Youtube Kanaal. Wees gerust, ik plaats alleen video’s waarvan ik denk dat je er iets aan hebt 😉

 Hoe heb je de oefeningen ervaren?! Waren ze te zwaar of juist te makkelijk. Kon je de oefeningen pijnvrij uitvoeren? Ik hoor je reactie graag die je kan achterlaten onderaan deze pagina 😉

Over de schrijver
Bastin Hofman is de oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio.nl. Sinds 2006 begeleid hij dagelijks als, Fysio-Manueeltherapeut, mensen naar een pijnvrije rug. Zijn specialisme van rugpijn wordt onderbouwd vanuit zijn wetenschappelijke opleiding als Master Manueeltherapeut (Msc) en Psychomische Fysiotherapeut (i.o). Inmiddels doorliepen al meer dan 2500+ mensen zijn "Online Screening" en hij heeft meer dan 250+ rugpijn gerelateerde video's en artikelen beschikbaar.
Reactie plaatsen

Gratis Rug "Screening"

Binnen 10 minuten ontdek je GRATIS wat de oorsprong van jouw lage rugpijn is. Bang voor een hernia? De Screening ontleedt jouw rugpijn op basis van wetenschappelijke feiten en praktische vragen met een duidelijke conclusie.
50%
Download Gratis