3 Essentiële Tips bij het doen van BuikspierOefeningen voor thuis!
18 november 2018 
0 min. leestijd

3 Essentiële Tips bij het doen van BuikspierOefeningen voor thuis!

Buikspieroefeningen voor thuis zijn er in overtal en op verschillende manieren uit te voeren. Maar waar let je nou voornamelijk op om te komen tot een optimaal resultaat. Of je het nou doet voor je rugpijn, conditie of gewoon om een strakke buik te krijgen.

In onderstaande Video geef ik je de 3 essentiële tips bij het doen van buikspieroefeningen voor thuis. Iedereen kan zijn buikspieren trainen alleen is het de kunst om het doen op je eigen niveau. Niemand is in die zin hetzelfde maar er zijn wel een aantal basis aan oefeningen die voor iedereen goed uitvoerbaar zijn!

Aandachtspunten buikspieroefeningen voor thuis

Bekijk de Video hieronder en je kan direct aan de slag met het correct doen van buikspieroefeningen voor thuis!

Voorbeeld buikspieroefeningen

De aandachtspunten zijn voor de buikspieroefeningen heb je nu. Wil je zien wat voor buikspieroefeningen voor thuis je kan doen? Een voorbeeld oefening is bijvoorbeeld de “Fiets” oefening. Voor meer buikspieroefeningen bekijk dan zeker even mijn Youtube kanaal.

Succes met het doen van de oefeningen en toepassen van de aandachtspunten. Ik ben benieuwd hoe de oefeningen je af gaan! Laat het even weten door een reactie achter te laten onderaan deze pagina 🙂

Over de schrijver
Bastin Hofman is de oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio.nl. Sinds 2006 begeleid hij dagelijks als, Fysio-Manueeltherapeut, mensen naar een pijnvrije rug. Zijn specialisme van rugpijn wordt onderbouwd vanuit zijn wetenschappelijke opleiding als Master Manueeltherapeut (Msc) en Psychomische Fysiotherapeut (i.o). Inmiddels doorliepen al meer dan 2500+ mensen zijn "Online Screening" en hij heeft meer dan 250+ rugpijn gerelateerde video's en artikelen beschikbaar.
Marie de Jonge
Door

Marie de Jonge

op 25 Jan 2019

Erg bedankt voor de tips. Ben nu al een aantal maanden aan het sporten maar blijf het lastig vinden om mijn buik te trainen. Wellicht doe ik iets verkeerd of maak ik een verkeerde beweging. Jouw tips ga ik zeker eens uitproberen!

Bastin
Door

Bastin

op 24 May 2020

Graag gedaan. Veel succes ermee! Mvg Bastin

Marie de Jonge
Door

Marie de Jonge

op 07 Nov 2019

Bedankt voor het delen van deze oefeningen voor mijn buikspieren. Vind het namelijk lastig om oefeningen te vinden die mijn rug niet te veel belasten. Ik ga ze straks meteen uitproberen en kijken en hopelijk bevallen ze!

Bastin Hofman
Door

Bastin Hofman

op 26 May 2020

Graag gedaan. Succes met de oefeningen. Mvg Bastin

Vincent Rondwijk
Door

Vincent Rondwijk

op 22 Apr 2020

Ik wil mijn buikspieren ook beter gaan trainen. Op dit moment hebben mijn oefeningen weinig resultaat, ondanks dat ik mijn voedingspatroon heb aangepast. Ik vind het overigens belangrijk dat de oefeningen mijn rug niet belasten. Dit is in het verleden weleens gebeurd.

Bastin
Door

Bastin

op 24 May 2020

Beste Vincent, goed dat je actief actie onderneemt bij je rugpijn. Het is inderdaad zinvol om bij start te bepalen welke oefeningen voor jouw goed werken. Waarbij je een opbouw kan maken wanneer het goed gaat, je reactie op de oefeningen goed is. Mvg Bastin

Reactie plaatsen

Gratis Rug "Screening"

Binnen 10 minuten ontdek je GRATIS wat de oorsprong van jouw lage rugpijn is. Bang voor een hernia? De Screening ontleedt jouw rugpijn op basis van wetenschappelijke feiten en praktische vragen met een duidelijke conclusie.
50%
Download Gratis