3 Essentiële Tips bij het doen van BuikspierOefeningen voor Thuis!
19 november 2014 
0 min. leestijd

3 Essentiële Tips bij het doen van BuikspierOefeningen voor Thuis!

Buikspieroefeningen voor thuis zijn er in overtal en op verschillende manieren uit te voeren. Maar waar let je nou voornamelijk op om tot een optimaal resultaat te komen. Of je het nou doet voor je rugpijn, conditie of gewoon om een strakke buik te krijgen.

In onderstaande Video geef ik je de 3 essentiële tips bij het doen van buikspieroefeningen voor thuis. Iedereen  kan zijn buikspieren trainen alleen is het de kunst om het doen op je eigen niveau. Niemand is in die zin hetzelfde maar er zijn wel een aantal basisoefeningen die voor iedereen goed uitvoerbaar zijn!

Tips bij BuikspierOefeningen voor thuis!

Bekijk de Video hieronder en je kan direct aan de slag met het correct uitvoeren van de buikspieroefeningen voor thuis!

Over de schrijver
Bastin Hofman is de oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio.nl. Sinds 2006 begeleid hij dagelijks als, Fysio-Manueeltherapeut, mensen naar een pijnvrije rug. Zijn specialisme van rugpijn wordt onderbouwd vanuit zijn wetenschappelijke opleiding als Master Manueeltherapeut (Msc) en Psychomische Fysiotherapeut (i.o). Inmiddels doorliepen al meer dan 2500+ mensen zijn "Online Screening" en hij heeft meer dan 250+ rugpijn gerelateerde video's en artikelen beschikbaar.
Ricardo
Door

Ricardo

op 24 Nov 2014

Bedankt voor deze tips ik heb zelf snel last van mijn rug. Ik hoop dat door deze oefeningen te doen de pijn minder word

Bastin Hofman
Door

Bastin Hofman

op 24 Nov 2014

Hey Ricardo,Goed dat je de tips heb bekeken voordat je de oefeningen gaat uitvoeren! Het doen van oefeningen vormt een belangrijk onderdeel in de behandeling van je rugpijn. Heb je nog vragen naar aanleiding van je oefeningen kan je ze hier altijd stellen.Succes!

Reactie plaatsen

Gratis Rug "Screening"

Binnen 10 minuten ontdek je GRATIS wat de oorsprong van jouw lage rugpijn is. Bang voor een hernia? De Screening ontleedt jouw rugpijn op basis van wetenschappelijke feiten en praktische vragen met een duidelijke conclusie.
50%
Download Gratis