Binnen 5 simpele stappen van jouw rugpijn af!

Praktisch en wetenschappelijk  onderbouwd

Wil Endeveld

Testimonial

"Het boek leest makkelijk en geeft zoveel inzicht dat een ieder die in zijn lijf geïnteresseerd is de informatie als een spons opneemt"
Lage Rugpijn Fysio - Bastin Hofman

Over de Lage Rugpijn Fysio

Sinds 2006 ben ik werkzaam als Fysiotherapeut en Manueeltherapeut in de particuliere praktijk. Dagelijkse help ik mensen in mijn praktijk om van hun lage rugpijn af te komen. Mijn missie is om ook jouw, en heel de Benelux, effectief en blijvend van die vervelende pijn af te helpen. Allemaal op basis van de beste wetenschappelijke bewijsvoering, vertaald voor jouw door middel van mijn jarenlange praktische ervaring. 


Ook jij kan van jouw lage rugpijn afkomen. Ik heb daarvoor 5 simpele stappen uitgeschreven die zorgen voor een effectief herstel. Ontdek onder andere welke factoren kunnen zorgen voor chronische lage rugpijn. En wat je vooral NIET moet doen bij jouw rugpijn!


12+

Lage Rugpijn Expert

7+

Jaar intensieve studie

150+

Geschreven blogs

2500+

Volgers


  • Ontdek wat lage rugpijn precies is en vooral niet
  • Lees welke factoren kunnen zorgen voor jouw rugpijn
  • Hoe je het beste om kan gaan met de pijn
  • Minimaliseer de kans op herhaling van lage rugpijn
  • Welke oefeningen voor jouw het meest geschikt zijn  1. Voorkom chronische lage rugpijn
  2. Wat je vooral NIET moet doen bij rugpijn
  3. De meeste gemaakte fouten bij lage rugpijn
  4. Geen onzinnige informatie maar wetenschappelijk
  5. Praktisch toepasbaar met bijgeleverde Checklist


Wat anderen ervan vinden!

"Het boek heeft me laten zien hoe je wel kunt herstellen en heeft een handvat gegeven om in de toekomst mijn rugpijn te voorkomen"

Jan van Leeuwen

"De lage rugpijn als uitgangspunt spreekt mij erg aan omdat deze oplossingsgericht is en daar geloof ik in. Omdat je zelf regie hebt, houdt of hervindt werkt dat naar mijn idee altijd!" 

Suzanne Odijk

" Na het lezen van het e-book is er meer rust gekomen. Je leert steeds beter te luisteren naar de signalen van je lichaam" 

Inge Roeterd

Voorgoed van jouw Rugpijn af?

Wat anderen zeggen over de Lage Rugpijn Herstel Methode!

"Velen herkennen het wel… verkeerde houding… pats…’s morgens wakker worden en het bed niet meer uit kunnen komen omdat je rug ‘op slot’ zit, tot op het bot stijf, adem inhouden om maar geen pijn te voelen en als je al beweegt dan is het om als een wandelende plank naar de fysio te schuifelen.


Je wilt maar één ding…er van af en wel zo snel mogelijk! Het lezen van het E-Book Lage Rugpijn Herstel Methode van Bastin Hofman geeft inzicht in oorzaak en gevolg en hoe te voorkomen. 


In duidelijke begrijpbare taal legt hij is zijn boek uit; wat de oorzaak kan zijn en krijg je informatie en adviezen.


Het boek leest makkelijk en geeft zoveel inzicht dat een ieder die in zijn lijf geïnteresseerd is de informatie als een spons opneemt. 


Wanneer je bedenkt dat stress een belangrijke factor kan zijn en een verkeerde beweging/houding aangeleerd, er daarnaast nog zo’n 100 mogelijkheden zijn om jezelf een flinke rugblessure te bezorgen, dan weet je ook dat 1-2-3 keer per week fysio enorm kan verlichten maar geen blijvend resultaat garandeert. Omdat te bereiken moet je zelf aan de slag…’het venijn zit in de staart.’


Persoonlijk ken ik alle variaties van rugpijn. Daarom beveel ik het boek van harte aan. Uit eigen ervaring weet ik dat het verschrikkelijk goed werkt om inzicht en aanpak te combineren om zo een blijvend positief resultaat te genereren."

Will Endeveld

"Door het lezen van jouw boek zijn voor mij bepaalde oorzaken en mogelijkheden voor herstel een stuk duidelijker geworden.

Ik dacht onder andere dat lage rugpijn een schadelijke blessure aan de rug is en dat daarbij de spieren overbelast waren. Zodat dit met alleen rust een aangepast bewegen zou herstellen. 


Het boek heeft me laten zien hoe je wel kunt herstellen en heeft een handvat gegeven om in de toekomst mijn rugpijn te voorkomen".

Jan van Leeuwen - Jans B&B

"De lage rugpijn als uitgangspunt spreekt mij erg aan omdat deze oplossingsgericht is en daar geloof ik in. Omdat je zelf regie hebt, houdt of hervindt werkt dat naar mijn idee altijd!


Naast bewustwording die in veel oefeningen naar voren komen , richt het boek zich vooral ook op het effect dat anders kijken heeft op je gedachten en dat deze onlosmakelijk verbonden zijn met het ervaren van jouw eigen gevoelens over (pijn) situaties. Dit vraagt om de kunst van het loslaten en het vertrouwen van je lichaam en daarbij jezelf discipline om je oefeningen uit te voeren.


Zo kun jezelf jouw eigen plan uitstippelen en gebruik maken wat voor jou het meeste past in je dagelijkse leven".

Suzanne Odijk - Assistente/Secretaresse

"Als huisvrouw met een gezin van 4 kinderen ben je altijd bezig.


Ik heb al sinds mijn jeugd last van mijn rug. Toch ben ik altijd blijven sporten en bewegen. Met de komst van onze kinderen is de rugpijn wel erger geworden. Na de jongste is het nooit meer weggeweest.

Na het lezen van het e-book is er meer rust gekomen. Je leert steeds beter te luisteren naar de signalen van je lichaam. Ik heb van die dagen dat alle spieren zeer doen en ik amper kan lopen van de rugpijn. 


Toen ik werkte was dit elke 4 weken, maar nu beperkt zich het gelukkig tot 2 a 3 keer per jaar.

Het is een goed leesbaar boek waar alles beknopt beschreven staat. Het is wel prettig om dit boek te gebruiken met feedback van een fysiotherapeut. Zeker als je flinke last van je onderrug hebt. Zeker met oefenen is het prettig om te weten dat je de oefeningen ook goed uitvoert.


Het boek zal ik zeker aan andere aanbevelen. Er staat veel bruikbare informatie in voor mensen die last hebben van hun onderrug. Ook voor vakgenoten is het zeker een aanrader".

Inge Roeterd – Vrijwilliger op peuterspeelzaal, EHBO en sportmasseur

Wil jij ook van je lage rugpijn af? En voorkomen dat je lage rugpijn terugkeert in de toekomst? Dan raad ik je zeker aan om mijn 5 simpele stappen voor herstel te doorlopen. Je ontdekt de tips en trucs waardoor sommige andere mensen zo makkelijk van hun rugpijn afkomen. Terwijl jij er mee blijft worstelen.

Daarnaast geef ik je concreet advies en oefeningen om je rugpijn te laten herstellen, maar vooral de kans op het terugkeren te minimaliseren. Alle informatie die ik je aanbied een bundeling van mijn jarenlange (>12 jaar) ervaring, jarenlange studie (> 7 jaar) plus de meest moderne wetenschappelijke literatuur. Kortom, de meeste complete en effectiefste informatie met betrekking tot de behandeling van lage rugpijn.  

Niet GOED? Geld terug!

Omdat ik er zeker van bent dat de “Lage Rugpijn Herstel Methode” je gaat helpen in het herstel van je lage rugpijn heb ik een “30 Dagen Niet Goed Geld Terug” garantie. Dat houd in dat je bij ontevredenheid over het product je zonder opgave van reden jouw geld voor 100% terug krijgt. Je loopt dus geen enkel risico in de aanschaf van mijn boek!

Voorgoed van jouw rugpijn af?

Testimonials over Bastin Hofman

Waardering van 9.7
In drie woorden; deskundig, doorzetter, informatief
via Zorgkaartnederland.nl
Waardering van 9.7
Bastin is iemand die je zelf aan het werk zet om resultaat te behalen
via Zorgkaartnederland.nl
Waardering  van 9.0
Heel prettig en correct in de omgang. Maakt een zeer bekwame indruk.
via Zorgkaartnederland
Waardering van 9.0
Zeer kundig en prettig behandeld. Klacht goed verholpen.
via Zorgkaartnederland.nl
Waardering van 10.0
Behandeling is top. Sportman met veel ervaring en interesse in zijn vak. Ambitieus en leergierig. Geeft juiste informatie m.b.t. herstel en zorgt er voor dat een blessure as soon as possible over is.
via Zorgkaartnederland.nl
Waardering van 9.7
Goede begeleiding en uitleg over de het te volgen traject.
via Zorgkaartnederland.nl